Novi Sad
07.06.2012.
06:35
Sajam zapošljavanja i edukacije održava se danas na Spensu.
  • 11.06.2012 08:14
    Pohvale sajmu
    Pre tri i po godine sam posetila sajam zaposljavanja i ostavila svoj CV kod jednog od poslodavaca. Posle nekoliko meseci su me zvali na razgovor i primili. U ovoj firmi radim vec tri godine, primljena sam na neodredjeno, plata je za nase uslove odlicna.

    Stvar je u tome sto je moj CV bio takav da je firma pozelela da me primi.
    Kod nas su uglavnom nezadovoljni ljudi koji nista ne znaju da rade, koji ni sami ne bi primili takvog radnika kao sto su oni. Oni koji su spremni da se usavrsavaju i vredno rade, redje imaju problema.
  • Marko

    07.06.2012 10:36
    Posao, ne gubite nadu
    Pre nešto više od godinu dana sam posetio po 5. put sajam zapošljavanja. Nisam gubio nadu i znao sam da će mi biti krivo ako ne odem.
    Na flajeru "stari poznanici" i pomislio sam "O ne, opet ista priča..."

    Prišao sam štandu stare novosadske fabrike i rekao im da bih voleo da radim kod njih. Nakon kraće priče o studijama ostavio sam CV.

    Pozvan sam na razgovor kod generalnog direktora, i od decembra sam primljen na neodređeno. ispostavio se da je osoba sa štanda bila tehnički direktor i eto imao sam sreću da baš sa njom porazgovaram.

    Nemojte gubiti nadu i svima želim sreću u dobijanju posla!
  • 07.06.2012 08:57
    Slavko
    Ne znam stvarno čemu(ili kome) služe te manifestacije...neko na muci gradjana opet uzima pare.
  • Kokan

    07.06.2012 08:22
    UH
    Sajam zaposljavanja, kao i uvek, ne sluzi onima koji nemaju posao, nego neko tu uzima debele svote.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna